aslinda bir proje edinmisler lakin tam manasi ile hayata ne zaman gecer bilinmez.shibaswap ve kendi ekosistemine gececek lakin net tarih belli degil.
sahsi olarak 3 coine yatirimim var birincisi Axs,ikincisi omlira ve ucuncusu shiba.İlk iki coine yatirdigim parayi shibaya yatirmis olsaydim bir ev ve araba parasi haline gelmisti.
axs infinity coini 350 TL den 50 adet almistim su an ki degeri 1500 TL civarinda ve bana gore sene belki 10 bin lira olabilecek bir potansiyel var.
omlira bir turk projesi 10 kurustan 6 ay once 50 bin adet almistim oyle kenarda duruyor su an ki degeri 30-40 kurus arasi.
shibaya 3. Ayda cok kucuk bir yatirim yapmistim lakin o parayi neredeyse 40’a katladi.Aslinda bu kadar sure beklemezdim lakin,borsaya transfer icin cuzdan da eth olmasi gerekiyor,7 aydir surekli usengeclikten erteleye erteleye shiba basini aldi gitti.
Tabi sizin karariniz lakin ben meme coinlere girerken temkinliyim.Dikkat edin.
Aynen hocam. Katılıyorum. Üstünü çizeceğiniz parayı yatırmak lazım. Ama tabii hemen de çıkmamak gerekiyor. Pik yapmasını beklemek lazım.
Ben pik yaptığı zaman %35'ini çekip bekleyip bir sefer daha aynı yere yaklaşırsa %35 ini çekip kalan %30'u içeride epey bir süre bırakma taraftarıyım. Satanlar tüm coini satıp çıkıyor sonra keşke satmasaydım diyor. Kademeli çıkmak lazım. Ama tabii kısa vadede bir şey beklememek lazım.
Ayrıca Axie de hiç fena değilmiş. Aklıma gelse onu da yazardım. Buda gelecek vadediyor gibi. Bunu da yatırım listeme alıyorum. Kısa vadede pik yapmaz ama seneye buralar değerlenir