orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektör çok sıkıntılı. Daha önce smm işindeydim bırakmıştım. Şu an elimde paket satış ve panel var ama boşta bekliyorlar. Gerçekten sorunlu bir sektör hem satıcı için, hem alıcı için sorunlu. Şimdi ürün satıyorsun düşme yaşanıyor. Ben üzülüyorum sonuçta belli bir yatırım yapıyor diyorum telafi olmamasına rağmen telafi çıkarıyorum zarar ediyorum. Yakın smm işine yine girecem ama bu durumlardan çekiniyorum.

R10 müşteri kitlesi elimde R10 forumu var şikayet açarım diye geçiniyor. Buna yönetimin engel olması gerekiyor örnek belli miktar ticaretin altına şikayet konusu açmak yasak olması gerekiyor. Şikayet konusunda "şikayet ederim" gibi bir tehdit edilmesine yönetimin izin vermemesi gerekiyor.

Geçen adam 10tl'lik lisans almış yoğun olan bir saate birde pm üzerinden teslim etmişim. Lisansta sorun yok. Yoğunluktan lisansın, yanına hesap veriliyor onu unutmuşum. Daha sonra farklı siparişlere baktım arada 20dk falan geçmiş bunu iletmiş. Sonra bana yaptığı dönüş "Cevap vermeyecekseniz şikayet konusu açıyorum" .
Burada normalde güzel bir küfür edilip, para iadesi yapılıp geçilmesi gerekiyor. ama bu forum kuralları gereği yasak. Bu arkadaşın 10tl için yaptığı durum doğru açıkçası forumun müşteri kitlesi her geçen gün düşüyor.
Kesinlikle katılıyorum hocam örneğin xxxxtl olan ticaretim de var fakat şimdi kullanıcılar profilime girince 16tl olan ticaret için belki ticaret yapmayacak benimle cidden ne denir hiç bilmiyorum limitin 10tl değil bence minimum 50-100 tl olması lazım