Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Özgüven probleminiz var ve içe kapanıksınız, ben de bu iki özelliğe sahibim. Benim de internette 0 (sıfır) fotoğrafım var çünkü yakışıklı olmadığımın farkındayım ve bunu kabullenerek yaşıyorum. Kız arkadaşım oldu ve erkekten çok kız kankam var size önerim kız kanka edinmeniz (nasıl yaparsınız bilmiyorum ama yapın) insanlarla kanka olmak zorunda değilsiniz ama onlarla arkadaş/tanıdık olmalısınız.
Özgüveni arttırmada en başarılı şey bence spor, spor salonuna gitmekten bile utanıyorum diyebilirsiniz çünkü ben diyordum. 1-2 ay deneme amaçlı bence gidin. Gerekirse utanın dert değil, utana utana bu duygularınızdan uzaklaşacaksınız. Maddi durumunuz el veriyorsa tarz değişikliğine gidin, içerisinde kendisinizi mutlu hissettiğiniz kıyafetler giyin.
Ben de 20 yaşıma basıcam, 16 yaşıma kadar aynı duyguları yaşadım, kız arkadaş edinmemle dünyam değişti. Çok kısa bir ilişki olsa bile kendime olan güvenim geldi. 18 yaşıma kadar bu duygularım devam etse de insanlarla daha çok sosyalleşir bir konuma geldim. Dediğim gibi insanlarla kanka veya dost olmak zorunda değilsiniz ama arkadaş/tanıdık olmaktan çekinmeyin.