bariskorzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

hetzner.cloud üzerinde CyberPanel kullanıyorum. 500 Internal Server hatası alıyorum ama çözümünü bir türlü bulamadım. Yaptıklarımı isterseniz yazayım eğer bir yorumunuz varsa süper olur.
  • Debug modu açmak için /usr/local/CyberCP/CyberCP/settings.py üzerinden DEBUG = True olarak değiştirdim.
  • Debug modu açınca /usr/local/CyberCP/CyberCP/settings.py ve /etc/cyberpanel/mysqlPassword üzerindeki şifrelerin aynı olmadığıyla ilgili hataları şifreleri aynı yaparak düzenledim. Bu aşamadan sonra ekranda hatayla ilgili bir açıklama kalmadı ama hala 500 Internal Server hatası eriyor.
  • Cyber panel'in error-logs.txt dosyasına baktığımda ise (1045, "Access denied for user 'cyberpanel'@'localhost' (using password: YES)") şeklinde bir uyarı var.
  • mysql --host=localhost--port=3307-u root -p ile root şifresinin doğru olduğunu teyit edebiliyorum.
  • service lscpd restart ve service lsws restart ile cyberpanel ve litespeed'i restart ettim.
Değişen bir şey olmuyor maalesef. Siteler açılıyor, ftp erişimi var, phpmyadmin'e girebiliyorum ama cyberpanel açılmıyor.

CentOS Linux 7 (Core)
mysql Ver 15.1 Distrib 10.5.7-MariaDB, for Linux (x86_64) using readline 5.1
LiteSpeed/1.6.17 Open
module versions:
modgzip 1.1
cache 1.62
modinspector 1.1
uploadprogress 1.1
mod_security 1.3
Merhaba bariskorzay,

Öncelikle disk dolu mu kontrol edin. Eğer herhangi bir sorun yok ise ram used kontrol edin. Yine bir anomali yok ise cyberpanel upgrade deneyin. Mevcut versiyon son sürüm olsa bile tekrar build edebiliyorsunuz. Herşeyi doğru yapmanıza rağmen ve normal görünmesine rağmen sorununuz devam ediyor ise yedekleri alıp başka bir sunucuya veya kişisel bilgisayarınıza indirin. Sıfırdan formatlayıp tekrar yedekleri yükleyin.

Ek Not: Cyberpanel çözemediğiniz hatalar için destek verebiliyor.

İyi çalışmalar