Merhaba Arkadaşlar,
hetzner.cloud üzerinde CyberPanel kullanıyorum. 500 Internal Server hatası alıyorum ama çözümünü bir türlü bulamadım. Yaptıklarımı isterseniz yazayım eğer bir yorumunuz varsa süper olur.
- Debug modu açmak için /usr/local/CyberCP/CyberCP/settings.py üzerinden DEBUG = True olarak değiştirdim.
- Debug modu açınca /usr/local/CyberCP/CyberCP/settings.py ve /etc/cyberpanel/mysqlPassword üzerindeki şifrelerin aynı olmadığıyla ilgili hataları şifreleri aynı yaparak düzenledim. Bu aşamadan sonra ekranda hatayla ilgili bir açıklama kalmadı ama hala 500 Internal Server hatası eriyor.
- Cyber panel'in error-logs.txt dosyasına baktığımda ise (1045, "Access denied for user 'cyberpanel'@'localhost' (using password: YES)") şeklinde bir uyarı var.
- mysql --host=localhost--port=3307-u root -p ile root şifresinin doğru olduğunu teyit edebiliyorum.
- service lscpd restart ve service lsws restart ile cyberpanel ve litespeed'i restart ettim.
Değişen bir şey olmuyor maalesef. Siteler açılıyor, ftp erişimi var, phpmyadmin'e girebiliyorum ama cyberpanel açılmıyor. CentOS Linux 7 (Core)
mysql Ver 15.1 Distrib 10.5.7-
MariaDB, for Linux (x86_64) using readline 5.1
LiteSpeed/1.6.17 Open
module versions:
modgzip 1.1
cache 1.62
modinspector 1.1
uploadprogress 1.1
mod_security 1.3