Merhaba arkadaşlar, size müşterimle yaşadığım bir sorunu anlatmak isterim. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Forumda bazı arkadaşlar bilir youtube izlenme üreticisiyiz, bu sorunu çıkaran kişi ise en iyi müşterimiz. İşi bilenler bilir, şöyle ki izlenme siparişi işlemde iken harici başka bir yerden müşteri izlenme alırsa bu büyük düşüşe yol açar. Ve kesinlikle bizim sebebiyet verdiğimiz bir düşme değildir. Sistemler birbirlerine benzedikleri için ip veya source dan filtreye girer ve büyük düşüş olur. Bayinin sıkıntı çıkardığı konu ise, başlangıcı 6000 olan bir sipariş var buna 7k izlenme alınmış, biz bunu düşmeye karşı 15k olarak tamamlamışız, kontrol ettiğimizde videonun şuan 1k izlenmesi mevcut. Bu da demek oluyor ki %200 den fazla drop var. Bunun gibi 10-15 örnek var. Sebebi de biz değiliz. Bayi de iptal istiyor, tamamı düştü diye. Biz de dedik ki bizim ki olsa nasıl %200 düşer. 3.. Parti izlenme buna sebebiyet vermiş, başlangıç sayısı altı siparişe birşey yapamayız dedik. Bu da bastı küfrü tabi, scammer vs dedi. Bizde çözüm önerisi olarak , zararı minumuma indirmek için kısmi iade verelim, ortalama drop miktarı üzerinden dedik, cevap yazmadı. Sanırsam ona da pek yanaşmayacak. Bu bahsi geçen arkadaş en iyi müşterim olduğu kadar en sorunlu olanı da. En ufak sorunda küfrü basıyor diyebilirim. Taviz verince ise sonuna kadar gidiyor, bizi zarara sokuyor. Bir iki olsa zaten cebimizden yapıyoruz çok da yaptık da. Ama bu durum iyice kronikleşti. Ne yapsak ne etsek bilemedim. Sizlere sorayım dedim. Sebebi biz olmamamıza rağmen böyle sorunlar çıkarıp duruyor. Tamam getirisi iyi ama çok baş ağrıtıyor sürekli stres çıkartıyor, çokta kaba davranıyor, diğer bütün müşterilerimiz sıkıntısız ve anlayışlı, güzel çalışıyoruz ama o olmadan da güzel hacmi yakalamamız mümkün gözükmüyor. Ne önerirsiniz? (Mobilden durumu anlatmaya çalıştım, yazım hataları için kusura kalmayınız)