selam bu durum bendemi var sadece kendimden utanıyorum, resmim internette yoktur mesela. resim paylaşmadan hep utanıyorum. çok samimi olduğum (internetten) sadece 2 kişi biliyorum resmimi. oysaki internette bunun gibi kat kat fazla arkadaşım var. gerçek hayatdada kendimden utanın birisiyim pek ortam içine takılmam. yani özgüvenim pek yok diyebilirim. hatta bu zamana kadar asla hayatımda kız arkadaşım bile olmadı. şuan kız kankam bile yok. (18 yaşındayım). bunun sebebi nedir ? hayatta aklıma koyduğum her şeyi başarabilirim. ama sosyallik konusunda asla ve asla başarılı değilim. çoğu akrabalarım benim yüzümü 4 -5 seneden beri görmüyor bile. her cevabınız değerlidir iyi forumlar.
Şöyle bir durumdasın. Kabuğunda kendini geliştirmek üzere olan bir genç. Fakat bak yaş 20 fakat gerçekten dışarıya hiç çıkmanı pek tavsiye etmem. Kal o kabuğunda. Ben geri dönüyorum oraya. Bende senin gibi idim. Dışarısı pek hayrı alamet değil. Şuan kendini geliştir. Bu durum seni biraz daha başarılı ve maddi olarak yükselirsen şayet. Hayat sana boş insanların aksine kaliteli insanlarla karşılaştıracak. bundan eminim. Üzülme kendini de yanlız hissetme. Senin gibi olan bir çok insan ver. Ben. Kimseye ihtiyaç duyma hissi yaratma içinde. Herşeyi başarırım diyorsun ya hah işte şuan dünya zenginleri de bu yoldan geçti. İyice onların hayatını araştırırsan ne demek istediğimi anlamış olursun. Doğru yoldasın. Aynı fikirdeyiz.