Geçen gün gidip iphone11 aldım, eskisi gibi yani 2016'da iphone7 çıktığı zamanlardaki gibi sanıyordum, ya google çok ileri gitmiş ya da apple'da başka sıkıntılar var, öncelikle google ürünlerinin hiçbiri android'deki gibi düzgün çalışmıyor, yani samsung'a geri dönmek zorunda kaldım.
*chrome tarayıcıda masaüstü versiyonu göster çalışmıyor,
*otomatik şifre doldurmak için sürekli şifre soruyor,
*sayfa yenilemek için asağılara kadar kaydırmak gerekiyor,
*ingilizce siteleri isteğe bağlı çevirmek yerine sabit ayarla toptan ya hep ya hiç olarak çeviriyor,
*yıllardır kullandığım tv kumanda uygulaması seri bağlanmıyor,
*ios chrome'da sayfa önizlemesi yok, mesela r10'a girdim konuyu açmadan önizleme yapip okumak yok, tek tek sayfalari açmak gerekiyor
*aklıma geldikce güncellenecek..
yani alışınca belki hiç sorun olmaz bunlar ama androidin şu an ki versiyonundan geçenler kesinlikle o konforu bulamaz. artık google androide geçsinler diye mi böyle ufak detayları iphone yapmıyor bilemiyorum, işin cihaz kısmına gelirsek onda da android cihazlar kazanıyor, bugun son çıkan iphone 3 binlik batarya varken androidlerde 5 binlik batarya var yani sarj sorunu ortadan kalmış androidlerde.
* hala eski söylemlerle konuşanlar var ve olayı anlamamış, ben kasım 2021 için konuşuyorum ve bu farkı test etmek için 10 bin tl harcadım, adam gelmiş safari kullan diyof, işte kullanmak için sadece zevkine 10 bin lira verdik test ettik, kasım 2021 itibariyle android uçmuş gitmiş diyorum, ok? işkembeden sallamak yerine git sen de 10 bin papel verip bir android al test et sonra gel yorum yap, son 2-3 senedir iphone kuanıyorsan bu farkı nasıl anlamayı düşünüyorsun acaba?
*adam hala gelmiş test videosu izledim, batarya iphonenun daha iyi diyor, ya sabır.. Git al bakalım 5000mAH android cihaz aynı şekilde kullan ondan sonra yorum yap, test videosu izlemek yerine 10 bin papel verip canlı kullan diyorum hala test videosu linki atıyor, cidden sorunluyuz