Şimdi şöyle düşünelim hocam

Insanların gözünden bakıyorum anlatıyorum ;

Vaadiniz ne olacak tam onu belirlemelisiniz. Şimdi hayvana siz bakacaksınız okey misal ben sisteminize uyeyım 2 ınegım var yıllık 5 bin tl bakımı ıcın sıze para oduyorum bunun 4 u masraflara 1 ı cebınıze kalıyor. Inegımden cıkan sutu satarak parasını sız mı alıyorsunuz yoksa bızemı verıyorsunuz yada 100 lıtre sut satıldı 1 senede 10x100 = 1000 tl bunun 400 unu sız 600 unu benmı alıyorum . Atıyorum ben size 5 bin tl verdım yıllık bakım ıcın ınegım 5 ay sonra öldü ben sıze verırken hıcbır sorun yoktu ne olacak sımdı. Yada ben 1 sene sonra sıstemden ayrılmak ıstedım ne olucak. Sıstemde aylık taksıt olayı olucakmı mısal 5 bın tl yıllık bakım 12 ay taksıt. Hayvanı dısarıdan mı temın edecegız yoksa sızdenmı almamız gerekecek zira dısardan temın edersek hayvanda bır sorun sıkıntı varmı bunun ıcın veterıner ekıbınız olmalı kı basta sozlesmede detaylar yer alsın yok sızden edeceksek yıne boyle bır ekıp olması lazım bıze aynı arabalarda oldugu gıbı ekspertız raporu gıbı rapor vermelısınız bence.

Aklıma gelen baska olursa sorarım hocam belkı aklına yazdıklarımdan fıkır cıkar..