ÜST EDİT //
Yapılamayacağını öğrenmiş olduk. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba, bu bir tartışma konusudur. Fikir alış verişi olması acısından gelecek tepkileri görmek için konuyu başlatıyorum
Reel başarıya ulaşabilir miyiz hiç bir fikrim yok Hayvan yetiştiriciliğinden anlamıyorum.

Benim aklımdaki şekil şu;
Proje sahibi olarak insanlarıda teşvik etmek ve bakım ve diğer işler üzerinden gelir elde etmek.
Tasarladığım Çiftlik modelinde sistemi yöneten bakım ve uygulama üzerindeki satışlardan kücük komisyonlarlar kazanç sağlayacak..

Sistem asla bir ponzi değildir reelde bunu gerçekten başarabilir miyiz? bu konuda bunu tartışmak istiyorum.

Detaylar örnektir:
alibabanınçiftliği.com diye bir şirket var.
Bu şirketten (İnek, boğa, keçi , koyun) gibi otçul hayvanlar alabilir dilerseniz mevcut hayvanınızı bu bakım çiftliğine bırakabilirsiniz.
Örneğin 1 adet koyun alıyorsunuz veya mevcut koyununuzu bu çiftlikte bakılması için veriyorsunuz . Bu koyunun aylık masrafı var aylık 150 TL diyelim.
Her ay düzenli olarak bu masrafı karşılayacaksınız dilerseniz 1 yıllık peşin verebilirsiniz. Haycan çiftlikten bakıldığı sürece masrafını karşılamakla yükümlüsünüz.

Şimdi böyle bir çiftlik olduğu için bu hayvanları almak isteyen firmalarda olacak etleri satmak için veya sütlerinden yararlanmak için.
Bu gibi şirketlere "alibabanınçiftliği.com" kayıt oluşturup hayvan satın almak istiyorum ben buradan diye teklif verebilecekler.
Hayvan sahipleride site üzerinde bu tekliflere katılarak hayvanlarını satabilecek. Veya isterse mahallesindeki kasabınada benim koyunum var satıyorum diyip onada satabilir.

Ek fırsatlar :
Dişi hayvanların çiftleştirilip yavrulaması sağlanarak sürünüz arttırılabilinir.

riskler :
Hayvanlar hasta olunca bir birine bulaştırıp birlikte bir anda ölebiliyorlar.

Şu tarz sigortaların mevcut olduğunu görebiliyorum :
https://web.tarsim.gov.tr/havuz/subp...1Z2QZ817062015
https://web.tarsim.gov.tr/havuz/subp...XQ5JET17062015

Sistem tosuncuğun vaat ettiği gibi aylık x bir gelir vaat etmeyecek asla.
alibabanınçiftliği.com 'un vaadi biz hayvan bakıcılığı yapıyoruz ve güzel bir websitemiz ve uygulamamız var ister sistem içerisinde satabilir.. isterseniz mahallenizdeki kasapla görüşüp onada satabilirsiniz.
Biz sadece hayvan bakıyoruz.