Merhaba arkadaşlar şimdi 2 farklı forum kurma planım var. Aslında forum değil soru cevap desek daha sağlıklı olur. İnsanlar soru sorsun bilen kişilerde cevaplasın amacımız budur. Bunun nedeni ise bir yazılımcı olarak aradığım bazı şeyleri çok zor erişebiliyorum bazen türkçe yeterli kaynak olmayabiliyor veya mantığını anlayamayabiliyorum. Bundan esinlenerek belki daha öncesinde başından geçmiş veya tecrübeli birisi sorusunu yanıtlayabilir.
2 farklı alanda açmayı düşündüm. Tabikide ücretsiz olacak.
1. Olarak webmaster yani yazılımcıların olduğu bir soru cevap olacaktır. Burada sadece yazılım ile ilgili soru ve cevap olmasını düşündüm.
2. olarak anne bebek, hamilelik, çocuk gelişimi, doğum hakkında gibi bir soru cevap düşünüyorum bu yine ücretsiz olacak ama amacım reklam ile gelir elde etmek.
Sizce bu 2 konuya ne düşünürsünüz ? Ne tavsiyesi verirsiniz? Kurdum diyelim nasıl ulaşmam gerekir kullanıcılara? Bu sorulardan dolayı kursam mı kurmasam mı bile tereddütteyim. Aklımda birçok soru var size danışmak istedim.