selam bu durum bendemi var sadece kendimden utanıyorum, resmim internette yoktur mesela. resim paylaşmadan hep utanıyorum. çok samimi olduğum (internetten) sadece 2 kişi biliyorum resmimi. oysaki internette bunun gibi kat kat fazla arkadaşım var. gerçek hayatdada kendimden utanın birisiyim pek ortam içine takılmam. yani özgüvenim pek yok diyebilirim. hatta bu zamana kadar asla hayatımda kız arkadaşım bile olmadı. şuan kız kankam bile yok. (18 yaşındayım). bunun sebebi nedir ? hayatta aklıma koyduğum her şeyi başarabilirim. ama sosyallik konusunda asla ve asla başarılı değilim. çoğu akrabalarım benim yüzümü 4 -5 seneden beri görmüyor bile. her cevabınız değerlidir iyi forumlar.
Kızlar gelir gider ve sizi üzer boşverin abi kızlar yokken kafam rahat ve temizdi. Özgüvenli her zaman olun sonrasını düşünmeyin dünya yansa umrunuzda olmayın içine kapanmayın sonrasında ise daha büyük pismanlıklar yaşarsınız. Özgüvenden zarar gelmez ama patlamalar olarak değil her zaman özgüveni sağlamalısınız. Kendinizi Sevin ve her zaman saygı duyun eğer kendinizi sevmiyorsanız zaten kendinize de bir saygınız asla olmayacaktır. Kendinize iyi dostlar seçin ama iyi dostlarıda hemen anlayamazsınız. Kimi masada yer içer güler kimide zor zamanda yanınızda olur. Akraba konusuna gelirsek boşver görmesinler görünce sevinçlerinden havaya uçmayacaklar ki genelde zararı hep akrabaların verir ben sadece selam merhaba derim geri zamanlarda ise onlar beni aramadığı sürece veya biri ölmediği sürece asla aramam. İnsanlar birbirini kullanmayı çok seviyor. Bunu her insan idrak edemiyor. İyilik yaptım diyor ama kullanıldığını zaman geçince anlıyor. Kızlar konusuna da değinelim kızlar çok değişken duyguları asla sabit olmayan varlıklardır. Dün seviyorum der yarın gider. O yüzden seveceğiniz insanı önce tanıyın ama asla kapılmayın. Daha sonrasında eğer okeylerseniz ve kız sürekli sohbet etmek isterse ve sizi merak ederse anlayın ki o kız sizden bir beklentisi var. Hayatta en dürüst kişi olmaya çalışın, yalan konuşmayın ne iseniz o olun ne eksik ne fazla zaten sizi siz olduğunuz için seven insanlarla yola devam edin fazlası size zarar verir.