Merhabalar, yaklaşık 10 aydır Adwords optimizasyon konusunda destek veriyorum., ilgili kategoride de en çok yorum alan konulardan birine sahibim, imzamdan inceleyebilirsiniz.
Şuanda bir yandan bu reklam işlerimi, bir yandan yeni açtığım Türkçe genel blogla, bir yandan Instagram işleriyle ilgilenirken öbür taraftan da kripto işleriyle alakalı olmaya başladım. Tüm bu işlere yetişmem imkansız olduğundan reklam işimi birisine devretmek istiyorum.
Öncelikle reklam optimizasyonu reklamdaki mevcut hataların tespit edilip giderilmesi, maliyetlerin düşürülmesi, dönüşümlere yönelik çalışmaları içeriyor. Bunun haricinde reklam çıkmakta zorlanan özellikle yüzlerce smm-paket satış sitesi sahibi arkadaşla reklam çıkışı işi de yaptık ve yapıyoruz.
Bu işin aylık getirisi 3-4.5 bin TL arasıdır. Ciddi alıcılara dekontları gösterebilirim. İşi devredeceğim arkadaşa öncelikle konuyu devredeceğim. Ayrıca işi başarıyla sürdürebilmesi için de gerekli eğitimi vereceğim, ayrıca ilk 1 ay kendisine destek vereceğim. Elimdeki hazır müşterileri de kendisine yönlendireceğim.
Aklımda net bir fiyat yok şuanlık, ama makul tekliflerinizi bekliyorum. Ölü fiyatına bırakmayacağım bir iştir, eğer beğeneceğim bir teklif gelmezse devam edeceğim işime. 10 aydır güzel paralar kazandırmıştır ve sürekli bir iş ve kaliteli bir beceridir. Ads işinin önü çok açıktır ve hemen hemen her sektörden talep vardır. SMM, nakliyat, servis, beyaz eşya, giyim vesaire. Şuana kadar 250 ve üzeri müşteriyle çalışma yaptık.