@odeaweb; firması, neredeyse 2 senedir aralıksız olarak domain ve sunucu hizmeti edindiğim, özellikle sunucu konusunda destek ekibi ile hiç sıkıntı yaşamadan yardım alabildiğim bir firmadır. Çok samimi, anlayışlı ve sabırlı olan destek ekibinin (ki ben sadece Ahmet Bey, Can Bey ve Uğur Bey ile görüştüm) her bir çalışanını takdir ediyorum. Gerçekten, ssh config dosyasını bi ara editleyip public key transferinden önce terminali kapatmıştım (kısacası sunucuya hiçbir şekilde giremiyordum) ya da üst üste defalarca format talebinde bulunmuştum. Hiç usanmadan yılmadan azimle bana yanıt verdiler, helal olsun. Buradan saydığım isimler eğer görürse diye yazıyorum sizi çok darladıysam hakkınızı helal edin.

Bu arada taleplerimin bazı absürt olanlarını buraya koyayım:

Ve destek ekibinin samimiyetini size aşağıdaki fotoğrafla özetleyebilirim:

2 yıldır bıkmayıp usanmayıp bana her ihtiyacım olduğu zaman destek olduğunuz için teşekkürler.
(ssh olayında üç buçuk saat çağrıda benim yanımda kalıp çözüm yolu bulmaya çalışan Can isimli arkadaşa da Allah razı olsun )

Dipnot: Aranızda @odeaweb; firmasının destek ekibini benim gibi darlayan birisi varsa bi' adım öne çıksın da içim rahat etsin azıcık