Hiçbirisi babamın oğlu değil ki beni tanımış olsanız muhalif bir insan olmama rağmen en çok eleştiriyi muhalefete yaptığımı hatta çok daha sert şekilde eleştirdiğimi bilirdiniz. Malum parti sağolsun pek eleştiriye açık olmadığı için literatürümüze "Silivri Soğuktur" diye bir cümle eklendi. Hepimiz işimiz gücümüzdeyiz durduk yere içeri alınmayalım.
Tamam kılıçdaroğlu'nun yaptığı yanlış bunu kabul ettik peki hiç kendi tarafınıza sordunuz mu yahu bu kadar bilim adamı, halk, eğitim görevlileri vs bu Kanal İstanbul için olumsuz şeyler söylüyor bir bildikleri olabilir bi onları dinleyeyim demek yerine ben istedim olacak mantığı ile yaklaşanın hiç mi suçu yok. Ben her zaman yanlışa yanlış derim bakın Kılıçdaroğlu'na hatalı dedim ama siz de aynı erdemi ne yazık ki göremiyorum.
Hocam Kanal İstanbul projesi bir günde karar verilip aynı gün temeli atılan bir proje değil. Yıllardır fizibilitesi yapılıyor. Ve en az 3-4 defa fizibilite raporlarına istinaden güzergahı değiştirilmiş, revize edilmiş bir proje. Projeye karşı olan hangi bilim insanları ? Bunların karşı olmalarının sebepleri ve bilimsel dayanakları ne ? Bugün corona virüse inanmayan ve aşıya karşı olanda bir sürü bilim insanı var. O zaman ne diyelim ? Kanal İstanbul zararlıdır, virüs yoktur.