Arkadaşlar öncelikle merhabalar iyi geceler herkese.

Bir proje geliştiriyorum. Bu projede javascript ile koltukları seçtiriyorum. Birden fazla koltuk seçebilir. Seçilen koltukları listeletiyorum. Fakat sorunum şu ki ben form ile gönderip post veya get methoduyla diğer sayfada veritabanına kaydetmek istiyorum. javascriptte ilgili alana input ekleyip yazdırdığımda 1 veri gidiyor. Sanırım json veya farklı yolla göndermem gerekecek. Tam bilmediğimden yorum yapamıyorum. belki kolay yöntemi vardır. Javascripte pek aşina değilim. Kod yapısını aşağıda paylaşıyorum. İsteyen uzaktan da bağlantı yapabilir. Lütfen ücretsiz destek sağlayabilecek yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok memnun kalırım. Baya takıldım bu konuda. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

if (this.status() == 'available') {

/*aşağıdaki alan seçilen verileri alıyor ve yukarıda bulunan html kısımdaki dive atıyor. divin idsi selected-seats */
$('<li>'+this.data().category+' Bölümü<br> Koltuk: '+this.settings.label+' <input type="text" name="fiyat" value="'+this.data().price+'"> <b><br><b>Fiyat: </b>'+this.data().price+' TL</b><br> <a href="#" class="cancel-cart-item">[İptal]</a></li>')

.attr('id', 'cart-item-'+this.settings.id)
.data('seatId', this.settings.id)
.appendTo($cart);

$counter.text(sc.find('selected').length+1);
$total.text(recalculateTotal(sc)+this.data().price );

return 'selected';
}