Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar geçen hafta bir arkadaşla kafede görüşmüştüm.Bir kaç gün sonra telefonda görüştüğümde arkadaş halsizlik,tat kaybı ,ateş filan olduğunu söyledi.Korona olabileceğini söyledim.Dışarı çıkma kendini karantinaya al demiştim .2 gün sonrada bende de burun akıntısı,ateş ve halsizlik oluşmaya başladı .Kendisinde bulaştığını anladım.Ben hemen kendimi odaya kapattım ve karantinaya geçtim.Bu arkadaş ise karantina süresini doldurmadan fıldır fıldır dolaşıyor.Kardeşim insanlara niye bulaştıyorsun insanların sağlığı ile niye oynuyorsun dedim . Ben korona değilim gribim diyor .
Adam sokaklarda,cafelerde dolaşıyor temas halinde . Aynı şekilde telefonda görüştüğüm bir müşteri vardı o da öyle dışarda o da kendi müşterine gidiyor ...Arkadaşlar demek istediğim şu ki artık insanlar dışarda koronalı bir şekilde dolaşıyor .İnsanlara bulaştırırım ölürmüş kalırmış,ekmeğine mani olurum,zarar veririm diyen insan yok .Ülkemizdeki insanların çoğu değişik olmuş .Ahlaksızlık diz boyu...
Bende şuan karantinadayım 5.günüm.Dünya kadar iş ,iş görüşmem vardı hepsini ertelemek zorunda kaldım .İnsanların sağlığı ile oynayamam.Birşey olmasa bile ekmeği ile oynamak istemem.
Not: 2.doz biontech aşısını 25 gün önce oldum .Bu nedenle test yaptırsam test sonucu korona olmasam bile %99 korona çıkaracağından test yaptırmayıp karantinaya girdim.