ilgili konu

dün gece saatlerinde tavsiye almak, dertleşmek, akıl danışmak için içimdeki kargaşadan biraz olsun kurtulayım diye açtığım konuyu okuyan bazı arkadaşlar henüz daha ben karar vermemişken müşterilerime (ki neyseki 1-2 istisna dışında hepsi arkadaşım, oradan size ekmek çıkmaz.) ulaşıp, bu arkadaş aslında veteriner, bu işleri de bırakacakmış, sizi mağdur edecek vs. diye kendilerini pazarlamaya kalkmışlar. bu forumda projesini paylaştığı gün ertesi gün klonlayanları, adwords sahte tıklama gönderenleri,site saldırısı yapanları, çeşitli çakallıkları yapanları duymuştum, ama böyle bir konuda bile kalkıp menfaat sağlamaya çalışmak en hafif tabiriyle ad*likliktir arkadaşlar. dışarda binlerce firma var bir şekilde iş yaptırmaya çalışan, arayış içerisinde olan kendinizi bunlara pazarlamayı beceremeyip başkalarına musallat olmak size uzun vadede hiçbir şey katmaz.

forumun müdavimlerinden hayatımı nasıl düzene koyabilirim, kafamı nasıl toparlayabilirim diye danışmak istedim ama böyle düşük profilli insanların bu şekilde bir şey yapacağını düşünemedim.

özellikle foruma yeni gelen arkadaşlar için paylaşıyorum bu konuyu. dikkatli olun arkadaşlar, neyi paylaşıp paylaşmayacağınıza artık daha çok dikkat edin. dünkü konum için cevap yazan, mesaj atan herkese çok teşekkür ederim.
cümleten hayırlı akşamlar, hayırlı geceler.