önceliğim cocugumun geleceği hocam, onun geleceğini kurtarmak. diger konu derin mevzu, size verecek cok cevabim var fakat burada siyaset ya da toplumun sosyo-kulturel durumuna deginmek istemiyorum. zira ben fazlasiyla mücadele verdim, vicdanim rahat.
mümkünse de emekli olana, ya da hic kimseye eyvallahim olmayacak pasif gelir altyapisini kurana kadar dönmeyeceğim. belki de hic dönmeyeceğim.
ulkenin son 50 60 yillik geçmişine bakmak, sizin de teyit ettiginiz durumun asla değişmeyeceğini, deprem gibi belirli periyotlarla geleceğini gösteriyor.
Coğrafya kadedir. Cocugunuz var mi bilmiyorum, insanin cocugu olunca hayata, ulkedeki pek cok konuya bakis acisi degisiyor, hele de kiz cocugu varsa.
Malta'dan selamlar
Çocuğum var.
Ülkenin durumunun hergün kötüye gitmesi, yarınımızın bugünden daha kötü olacağı gerçeği, 7 yaşındaki kız yeğenimle okulda suriyeli çocukların kendince alay ettiğini duymam, ülkenin başının kendi milletine terörist gibi ifadeler kullanması ve birçok neden gelecek adına umut bırakmadı sizin gibi.
Çocuğumu yurtdışına göndermek için yetiştireceğim. Biz bu ortadoğu bataklığına sürüklenen ülkeden kendimizi kurtaramıyoruz, o hayatını ortadoğu bataklığından uzakta kursun diye planlarım var.