Senin benim almamla tl'nin dolar karşısında değer kaybettiğini düşünüyorsanız çok masum duygulara sahipsiniz hocam. Forumdaki tüm kullanıcıların döviz alım satımlarını toplasak ortalama bir fon yönetim şirketinin aylık alımı bile edemeyiz. Biz denizdeki küçük balıkların yediği minik canlılarız (balık bile değiliz) Bir bireyin enflasyondan etkilenmemek için maaşını dövize geçirmesi kadar normal bir durum yoktur. Burada döviz kurunun kötüye gitmesine bir suçlu arıyorsanız hepimiz suçlunun kimler olduğunu gayet iyi biliyoruz, burada din haram milliyetçilik ayağına milletin zaten sömürülmüş olan duygularını sömürmeye çalışmayın.

Sorunuza gelirsek ben dolarla maaş alan birisiyim, ülkeye döviz girdisi yaparak sizin yazılarınıza göre vatana ve millete iyi bir şey yapıyorum ama tl kazansaydım yine dolara geçerdim şayet kimse bir gecede parasının saçma bir konuşma yüzünden %10 değer kaybetmesini istemez.

Ayrıca ülkede sadece İslam dinine mensup insanların yaşamadığını benim gibi yüzbinlerce gayrimüslimin de yaşadığını ve sizin yalnızca Türk Lirası tutarak yaptığınız vatanseverlikten çok daha fazlasını yaptığımızı bilmenizi isterim.