mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen gidersen ben gidersem nasıl kurtulacak bu ülke?

Dediğiniz rahatsız edici sorunları çok net bir şekilde anlıyorum. Ancak o sorunlar artık zirvesinde. Bu sorunlar o sorunları yaratan kişilere de etki etmeye başladığı için tabiatları gereği dönüş yapacaklar. Eğer daha önceleri yaptıkları gibi fırıldaklık yapmazlarsa, ülke gelecek 5 yılda büyük göç verecek.

Umarım döndüğünüzde eski güzel Türkiye'yi bulmuş olursunuz.
önceliğim cocugumun geleceği hocam, onun geleceğini kurtarmak. diger konu derin mevzu, size verecek cok cevabim var fakat burada siyaset ya da toplumun sosyo-kulturel durumuna deginmek istemiyorum. zira ben fazlasiyla mücadele verdim, vicdanim rahat.

mümkünse de emekli olana, ya da hic kimseye eyvallahim olmayacak pasif gelir altyapisini kurana kadar dönmeyeceğim. belki de hic dönmeyeceğim.

ulkenin son 50 60 yillik geçmişine bakmak, sizin de teyit ettiginiz durumun asla değişmeyeceğini, deprem gibi belirli periyotlarla geleceğini gösteriyor.

Coğrafya kadedir. Cocugunuz var mi bilmiyorum, insanin cocugu olunca hayata, ulkedeki pek cok konuya bakis acisi degisiyor, hele de kiz cocugu varsa.

Malta'dan selamlar