onrsndr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel demagoji yapıyorsun. Türk lirasını savunmanda sorun yok. Türk lirasına yatırım yapmayanlara saldırmanda sorun var. Üstelik profil fotoğrafında da Bitcoin var. Eminim kripto para yatırımı için karşılığında cebinden TL çıkmamıştır.

Atatürk'ü bu konuyu karıştırmaya gerek yok bu arada. Ataturkcu.net alan adını daha yeni burada bir arkadaştan satın aldım. Bana saldırma yani benden bir şey çıkmaz. Atatürkçüyüm ben.
Türk lirası bir yatırım aracı değildir öncelikle bunu öğrenelim. eğer bu millete, toprağa, ataya, vatana bağlılığın varsa Türk lirasında kalmak her birimizin görevidir. bu görevi tüm ülke olarak, en baştakilerden en alt seviyeye topyekün kanıksayıp amacımızı da Türk lirasını değerli kılmak üzerine şekillendirirsek geriye sadece varlıklarımızı artırmak için üretim ve altyapı konusuna daha fazla kafa yormak kalır.

altın ve döviz, devletlerin aynı zamanda uluslararası ticaret yapanların aracıdır. biz, millet olarak kendi paramızda kalıp sahip olduğumuz paranın değerini artırmak için onu değerli kılacak çabalara girişmeliyiz. ihracatımızı artırıp ülkeye döviz sokmalı, dövizin ülkemizdeki değerini düşürüp Türk lirasının döviz karşısında değer kazanmasını sağlamalıyız.

altınla alakamızı kesip Türk lirasına geçmeli, Türk lirasını piyasadan toplayıp değerini artırmalıyız. piyasada TL arttıkça değeri düşmeye devam edecek çünkü, ona değer biçip toplamamız şart.

eğer kalkınmak istiyorsak, gelişmek, güçlenmek, paramızın kıymetlenmesi ve varlıklarımızın daha değerli hale gelmesini istiyorsak bunun yolu muhakkak ülke olarak topyekün paramıza kıymet vermekten geçiyor. paramızı yatırım aracı olarak görmeyeceğiz, ona hep bağlı kalacak ve değerini artırmak için ülkemize döviz sokacak işlere yoğunlaşacağız. mantığımız bu olmalı.

şu an bu çok zor hele ki mevcut hükümet yönetiminde ancak gelecekte bu söylediklerim daha olası. fakat o günler geldiğinde insanlar hala altındır, dövizdir bu furyalarda devam ederse kalkınmamız her daim daha güç olacak.