Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece gülüyorum. Henüz anlattıklarımı anlayabilecek kapasitede değilsin ya da yorumumu düzgün şekilde okumadın. Türk lirasının değer kaybetmesinin insanların emtia ve döviz almasına bağlıyorsun veya almayın daha çok değer kaybetmesin diyorsun. Benim işim dolarla ben neden kazandığım doları sırf birileri spekülasyonuna kurban olsun erisin diye Türk Lirasına çevireyim? Zaten yarın yine yurtdışından bir hizmet almam gerekecek dolar ile ödeyeceğim. Ben sana git dolar al demiyorum. Diyorum ki; yurtdışından kazandığım parayı Türk Lirasına çevirmiyorum. Hani ülkeye soktuğum dövizden bahsediyorum. Söylediklerimi cımbızlayıp yorum yapıyorsun. Hoş değil.
ben senin yaptığın yorum için bi şey söylemicektim normalde ve haklı da buluyordum. işiniz dövizle ise mevcut sistemde elbette dövizle ticaret yapmayı sürdürmek için onda kalmanız normal ki bu konuda kastettiğim bu çalışmaları yürüten yani parasını işletenler değil. dövizi bi yatırım enstrümanı olarak görüp ülkesinin parasından kaçıp dövize, altına sığınıp öylece bekleyen tipler. yaptığın işe de saygım var daha çok kazanmanı dilerim

ancak tepkim şu sözeydi sadece " Ama birileri oyun çevirecek TL ye değer kaybettirecek ben de enayi gibi bütün mal varlığımı TLye çevireceğim "

o birileri, bizlere de etki ediyor. biz buna rağmen tl de kalıyoruz. bu durumda biz enayi olmuyoruz güzel kardeşim. senin bu cümlen, bize hakaret oluyor tepkim buna. ben bu ülkenin parasında kalmayı tercih ettiğim için kalıyorum yoksa 3 liraya gelmemişken girer, cebime her gireni aktarmayı sürdürürdüm.