bir ara empati yapmayı denedim eski iş yerimde çalışanlar vardı konuştum hepsiyle nedir problem adamların hepsinin dedikleri şu'' Her şeye zam yaptılar '' vatanmış toprakmış bu bizim tarafta söylenen hikaye adamlar zam zam zam para yoktu diyor dedim biz ölelim ozaman .

Sonra bunların sigortalarını yaptık derken pandemide bunların telefonalara mesajlar geldi pttden 1200 tl para alabilirsiniz diye ama bunlar bişeye basvuru yapmadı tüm basvuruları ben yapıyordum firma adına ee bu neye göre verildi?

fabrikada adamın 10 cocugu var 7 8 tanesi ile beraber calısıyor 8 8 mesailere kalıyorlar . bizim 3 4 ailenin rızkısını bu aile yiyor bunlarla nasıl bas edilecek ?

afgan gürcü özbek türkmen alayıyla calıstık eski firmamda vatandaslık almak isteyen afganlar oldu getirdik basvuru yapmaya ozaman 6500 dolar para ödedi bu afgan 6 yılda Burda calıstı suriyeli değilsen uğrasamam dediler evraklara bakmadan yolladılar izmitte yapmadılar.

ne onları ne onları bu ülkeye sokanları nede kendi komşusunun haline bakmadan onlara değer verip besleyenleri iş ekmek verenleri sevmeyeceğim