Mutluyum tabi ki. Neden? Uluslararası projeler geliştiriyorum. Doğal olarak benim harcadığım para dolar. Ben bu parayı TLye çevirdiğimde pervasızca söylemlerde bulunuyor birileri, bir günde %3-4 zarara giriyorum. Doğal olarak yatırım fonumu etkiliyor. Daha az yatırım yapabiliyorum, daha az ülkeye döviz sokabiliyorum. Dinim bana faizi haram kılmış ben bunun gereksinimini karşılamakla mükellefim. Sorgulamak kimsenin haddine değil, özgürlüğümüzün sınırını bilelim. Bu ülkede köprüler yapılmış geçiş ücreti dolar üstünden belirlenmiş, yetkili mahkeme olarak Londra mahkemeleri gösterilmiş. Ben mi Türklüğümden şüphe edeceğim? Sadece paramı dolarda tuttuğum için. Birlik beraberlik olacaksa ülke genelinde olsun, önce büyük holdingler bütün varlıklarını TL ye çevirsin bir gün duran namerttir. Ama birileri oyun çevirecek TL ye değer kaybettirecek ben de enayi gibi bütün mal varlığımı TLye çevireceğim. Benim yaptığım vatana ihanet değildir, gün gelir gerekir hepsini bozarım gün gelir gerekir bu ülke için canımızı da veririz.