deffydark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eksik olabilir ama fazlasını yazmadım, yarın dediğinizi yapacağım.

Devlet hocam, her yere baktım ama ne yemek söylemek ne de bahçeye inmekle alakalı kural bulamadım.

Aslında andırıyor tipi falan 😅

Hocam kesinlikle yardımcı olacaklarını düşünmüyorum , yemekhane kapısını kilitliyorlar hocam direkt, parmak izi sistemi var.
Yemekhaneciyle aran iyiyse sana hertürlü yardımcı olur hatta yemeğini kantine bile bırakabilir . Bak arası iyi olan öğrencilere yanaş durumunu anlat senden üst sınıfta olabilirler kantinciyle arası cok iyi olan öğrenciler mutlaka vardır gidip konus ögrencileri araya sok sana yardımcı olurlar . Bende gecen sene yurttaydım aynı senin gibi şartlar ordada vardı kyk zaten heryerde aynı . Yemekhaneciyle aramız o kadar iyiydi ki biz bazen sabaha kadar uyumuyorduk adam anahtarı veriyordu siz sabah açın diyordu kahvaltinizi yapın ben gelirim diyordu ama biz ona ekmekleri doğruyorduk sigara vs ikram ediyorduk okul dışında bile takıliyorduk . Aynı sekilde kykda güvenliklede aran iyi olsun sigara iciyorsalar mutlaka ısmarla , arada gidip sohbet muhabbet et emin ol sana yardımları dokunacaktır .