Bu sektörden tamamen uzaklaşmanı önermiyorum.
İyi bir veteriner hekim olabilir ve aynı zaman da pasif gelir kaynakları oluşturarak boş zamanlarında devam etmiş olursun. 5 yıl üniversite de meslek edindin ama 10 yılını da internete verdin. İki tarafı da idare edebilecek bir sistem geliştirip buna göre programlı çalışabilirsin.
webe bir kere bulaşan kolay kolay kurtulamaz da...
Mesele sevdiğin işi yapabilmektir. Neyi yaparken mutlu olduğuna inanıyorsan onu yap. Bir meslek sahibi olmak ta kolay değil, bir web işini ben yapıyorum diyebilmekte..
Benim kişisel kanaatim, artık tek işle ek gelir modeli olmadan geçinmenin zor olduğunu düşünüyorum.
Bu yüzden hazır yaşınız gençken biraz fazla çabalayın ziyanı yok. Gerekirse şimdilik uyku düzeninizi azaltın.
Ama her ikisine de gerekli ağırlığı verin. Eğer bir şey olacak ise, bu çok çabalayarak oluyor.
İkisinde de çok başarılı olabilir misin tartışılır. Ancak ikisinin de belirli alanlarda belirli derecede iyi yapmak mümkün.
Bugün gelecek için ne kadar çok adım atarsanız, ileride o kadar rahat etme ihtimaliniz olur.
Kolunda bir bilezik olsun dedikleri eskide kaldı. Kolunda birden çok bileziğin olsun.
Yarın hangi mesleğin, hangi potansiyelin ne olacağı belli değil.
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim, çok sağolun