dostlarım, arkadaşlarım, kardeşlerim herkese hayırlı geceler.
2 yıldır forumdayım ondan öncesinde hobi amaçlı uğraştığım zamanları da sayarsak 6 yıldır web işleriyle uğraşıyorum. öğrenciyken ihtiyaçlarımı karşılamak amacıyla bi ucundan elimde olmadan bulaştım ancak artık bir şekilde uzaklaşmam gerektiğini hissetsem de yapamıyorum.
veteriner fakültesi öğrencisiydim, bi şekilde bu işlerle ilgilenmek de çok keyif veriyordu. her defasında bu defa bırakıp kendi mesleğime odaklanıcam desem de bir türlü nasip olmadı. nankörlük mü ediyorum bilmiyorum ama 5 yıl okuduğum mesleği de bir yerden başlayıp yapmam gerektiğini düşünmeye başladım artık iyice. (aile baskısı, çevre vs vs.) çok zaman direndim hatta gözüm gibi baktığım projelerimi bu işleri bırakıcam diye forumda domain reg fiyatına sattığım zamanlar bile oldu. forumda has abim, kardeşim diyeceğim insanlar oldu. çok başarılı, hatta birçoğunun mesleği benimki gibi çok farklı olmasına rağmen bu işlere bir yerden zamanında tutunmuşlar ve devam ediyorlar.
haftalardır bu kararsızlık hiçbir şey yaptırmıyor bana. yıllardır bu işlerin içinde olan, hayatını kazanan arkadaşlardan, abilerimden tavsiye bekliyorum açıkçası.
hem çok iyi bir veteriner hekim, hem çok iyi bir web tasarım uzmanı olunabilir mi? ya da bu süreç nasıl yönetilir?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. kendimi ifade edebilmişimdir umarım çok teşekkürler, hayırlı geceler cümleten.