Kardeşim benim babam işçi 3-5 kuruş biriktirip bankaya atardı faizle belki bir şeyler alırız umuduyla. bu para 2012 gibi renoult symbol 2011 aracı alabiliyordu üstüne de cebimizde para kalıyordu biz faizde tl'de kaldık ve bir kaç ay önce araç alma kararı verdik ama paramız pul olmuştu yetmiyordu üstüne bende biriktirdiği parayı verdim ancak alabildik.
biz üstüne de dünya kadar kasko sigorta parası çıktı. sen söyle biz daha ne kadar tl'de durmalıyız ? resmen cebimizdeki parayı birileri almış bitirmiş. biz bugün aldığımız aracı almaya kalksak alamayız.

reva mı bu bize ben bulduğum her kuruşu kumbarada biriktirirdim tam 1-2 yıl küsür biriktirdim 1 ayakkabı alamadım.
artık kumbara biriktirmiyorum neden biriktireyim ki ? biliyorum ki enflasyonda eriyecek gidecek.
bu ülke yöneticileri ülkeyi ekonomik olarak mahvettiler bizim cebimizdeki paranın büyük çoğunluğunu erittiler onun üstüne 128 milyar doları yaktılar
bizden yastık altı paramızı çıkarmamızı isteyecek kadar da yüzsüzler bu adamlar milyonluk mayback'e binerken biz neden yıllarca biriktirdiğimiz
parayla bir araba alamıyoruz ? çalmadık çırpmadık sadece Milli paramızda kalma enayiliğini yaptık ve bunun bedeli olarak elde avuçta 5 kuruş kalmadan
araba sahibi olduk. olduk da ne oldu derseniz dert tasa. yakıta gelen zamlara bakın araba parçalarına gelen zamlara bakın...