Merhabalar,
Arkadaşlar patronumun abisinin tavsiyesiyle binance a girdim. Önceden birkaç kez kullanmıştım. Git shiba al artacak dedi. 0.000040'ta al dedi ben dinlemedim 1 gün sonra 60 oldu aldım. Neyse al satla baya kazandım shibadan. 2 günde yaklaşık 4 bin tl kâr ettim

Sonra MANA denen zıkkımı gördüm. Manadan da yaklaşık 1200-1300 kazandım. Sonra mana bir anda düşmeye başladı. 1800 TL gitti. Ardından dün shiba aldım. 59'da aldım 55 e felan düştü sattım geri zararına. Derken 950 dolar kaldı. 1039 dolardan. Sonrasında HOT diye bi coin çıktı onu aldım. Bu sabah listelendi. 6,5tan aldım 16 yı gördü satamadım(burada satsam 22-23 olacaktı ) anlık ama

Sonra onu da 4 dolardan sattım. 5800 TL kaldı. 10.000 TL ile girip 5800 ile çıkabildim. Oynaması kazanması çok iyi ama kaybedince ya da kâr edince satmamak, az kazandığında daha yükselir dursun demek çok riskli. 10.000 mi koydun bir coine. 10.200 olduğunda çıkmayı bilmeyenler kazanamaz. Sonuç olarak kazandığımı kaybettim 1200 de içeri girdim. Bana da bir tecrübe oldu. Helalime haram karıştırdım rabbim affetsin. Tatlı tatlı kazanmanın acı acı..

Zararın neresinden dönülürse kârdır.
https://www.youtube.com/watch?v=EYly...annel=TeknoRim