Bizim ev sahibi de "çıkın" dedi, taciz edip duruyor, mecburen çıkacağız. Ben düzenimi kurmuşum, çocuğu okula servise yazdırmışım, eşyalarımı ayarlamam aylar sürmüş, nakliyeci eşyaları taşırken yarısını kırmış, işimin, marketin pazarın yerini öğrenmişim, elektriği, suyu, interneti, doğal gazı açıp kapatmışım, adresimi 50 yere vermişim, bir çevre edinmişim, tam nefes alacağım, evlerin pahalı olduğu, hatta olmadığı şu pandemili zamanda 2-3 yıl geçmeden "çıkın". İyi de otelden çantamızı alıp çıkmıyoruz, kıymetli evinizi kiraya verirken kısa dönem için planlar kuracaksanız evinizi kiraya vermeyin, ben bu yüzden ev sahibine her gün sövüyorum. Sizin durumunuzun detayını bilmiyorum ama yine de kiracıya hak veriyorum. Sonuçta mahkemelik olup eninde sonunda durumu çözebilirsiniz, ev sizin, kiracı da zorla bir yere kadar oturabilir. Ayrıca kiracı mesajı almıştır, "çıkmam " dese bile yavaştan ev bakıyordur, huzurla başını yastığa koyamaz artık, muhtemelen sürekli ev konusu aklındadır, işi çözmeden rahat edemez..