Daha önce konusunu acmistim. 4 katli binamizin 2. Katini 1.5 yil once kiraya vermistik ve tahliye taahhutnamemizde elimizde var.
Bazi nedenlerden dolayi 1. Kata gecme durumu oldu ve 1 senedir 1. Katta oturuyor fakat 1. Kat icin herhangi bir kontrat yapmadik.
Simdi 1. Kata kendim gececegim ve kendisini arayarak kış sonrasi evi boşaltmasini ve bu konuda her turlu destegi yapacagimi ilettim fakat kendisi cikmayacagini belirtti. (Sozlesme 1 yillik)
Bugun son kez aradim ve cikana kadar herhangi bir kira odememesini, evini kendim bulup taşınma ve temizlik masraflarinida yaparak hazir bir sekilde masrafsiz yerlestirecegimi ilettim fakat yine cikmayacagini soyledi. Daha nekadar yardimci olabilirim bilmiyorum.
Simdi 1. Katin elektrik, su, dogalgaz hepsi benim uzerime. Gidip kestirmeyi dusunuyorum. Sizce neyapmaliyim?
insani giderlerini kestirirseniz haksız duruma düşüyorsunuz bildiğim kadarıyla