zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dün evde 2kg agırlıgında bırsey kaldırıp 1 metre öteye koyayım derken ters harekette bulundum galıba belımı ıncıttım

her 1-2 yılda bır olur bu bana

bu olay olduktan sonra saglık ocagına gıderdım bır kasgevsetıcı ıgne vurdururdum 1tanede ertesı gun vurdurdumu duzeltıyordu

bugun gıttı saglık ocagına aıle hekımıne

hanı sıgortamız varya 25 sene prım ödemısım ya,

neyse gıttım aıle hekımı;bız artık enjeksıyon yapmıyoruz dıyor,hocam dıyorum yapmayın ben bu halde buraya gelmısım nasıl yapmazsınız,sebep ne

yok dokuda bılmem ne oluyormus sıkıntılıymış vsvs

hocam dedım ılk defa yaptırmıyorum alt tarafı 1 kasgevsetıcı ıgne

yok yapmayız allah yapmayız ıyı pekı dedım nasıl olacak ;ben yazacam sen ozel hastanede vurduracaksın dedı,yuh yanı dedım ya

burdada bır suru şaklaban varya hanı öve öve bıtıremedıklerı saglıkta çağ atladık dıyen andavallar çıksında görelim

sonra dr dedıkı iğnede yazmak ıstemıyorum agrı kesıcı hap vereyım ,hocam dedım ben kendımı ve vucudumu bılıyorum 1.5 sene oncede sız yazmıstınız zaten dedım lutfen benı yormayın ve uzmeyın dedım,ozamn sana rapor vereyım bugun ıse gıtme hala dıyor

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim

neyse şöyle boyle derken yazdırdım

gıttım özel hastaneye dedım ıgne var aldınızmı ılacınızı dedı hayır dedım eczaneden alın dedı gıttım eczaneye

dedıkı eczacı agrı kesıcıyı neden hap olarak vermıs keske hem kasgevsetıcı hemde agrıkesıcı veseydı ıkısı bırden vurulurdu dedı,zaten oyle bılıyordum bende dedım ama yazmamış işte içimdekı butun kötulükleri kustum

agrı kesıcı ıgneyı ben aldım 22tl mı dedı ne o ara beynım yandıgı ıcın mıktarı hatırlamıyorum,bırde dedı gecmıstende borcunuz varmı ne gecmısı ne borcu dedım yahu,ben hastaneye gıden bır ınsan degılım en fazla 1.5 sene once yıne bu ıgneden yaptırmısımdır ne borcu dedım borcla ılacla beraber 140 tl dedı

10 tl de ıgneyı vurdurdugum polıklınıge verdım toplam 150 tl

Allah bereket versin Elhamdülillah..
@Report;