Satıldı. Site adresi: PM Sitenin aylık getirisi: Yeni onay aldı. Geçen ay 4,48 tl. Reklam yerleştirme çalışması yapılmadı, otomatik reklam yerleşimi aktif. Sitenin açılış tarihi: 23 Ocak 2020 DA / PA Değerleri: 5 / 28 (Spam çalışma yok) Kategori, sitenin içeriği nedir: Niche, online bir oyun rehberi bloğu Günlük hit sayısı: 50-70 (Geçen ay ortalaması günlük 64) Ziyaretçi kaynağı: %97 Google Domainin yaşı: 1 (Ocak'ta 2 yaşında olacak). Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılık. 18 özgün yazı var. Hosting dahil midir: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Envato'dan indirdiğim Ludos Paradise teması kurulu. Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.- News kayıtlı.
- 18 yazı ile günlük 200-300 organik hit almışlığı var. Yazıları özenle kendim yazmıştım. Yaklaşık 1 senedir hiç yazı girişi yapılmadı. Siteyi alacak kişi ile yazabileceği konuların başlıklarını vereceğim. Biraz ilgi ile daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum.
- Adsense hesabımda başka siteler bulunduğundan Adsense hesabını satmıyorum. Adsense hesabı dahil değil.
Site için istenen fiyat : XXX-XXXX teklifleri değerlendireceğim. Pazar gününe kadar gelen en iyi teklife satmayı düşünüyorum. Ciddi olmayan, meraklı arkadaşların merakları giderilmeyecektir
Görüntüleme İstatislikleri Search Console