benım sık sık yaptığım;
bunu yapmazsam çıldırırım
ben stresli bir adamım
kesınlıkle bununla ılgılı bır plan yapmam,buhran geldimi en az haftada 1 defa giderim
1çuval odun alırım,30tl idi 40 oldu,arabaya atarım ,keşvettiğim mükemmel bır yer var dağ da
gıderken kendıme nevaleyıde alırım,ben her gıttıgımde ufaktanda demlenırım rahatlarım bu sekılde
ateşi yakarım,kimse yok tek başımayım gıttıgım yer yaban,harıka sessızlık,orada düşünür,kendımi dınler 1-2 kadeh te atar hava tam kararmak üzereykende dönerim,bazende ateş harika yanıyorsa tam kıvamındaysam karanlıkda olsa bıraz daha beklerım, rahatlarım bunu 1defa yap ömrün boyunca vazgecebılecegını sanmıyorum
ama yabanda her ıhtımale karşı tedbiri alarak gitmek lazım ne demek ıstedıgımı anlamıssındır umarım
Yaptığım şeydi hocam o da doğrudur çıkarım tepeye nevaleyle birlikte 3-4 saat orada araç içinde veya dışında oturur demlenirim ancak son zamanlarda o bile sıktı. Dün aldım bir şeyler hocam çıktım tepeye sandalyemi açmak için bagajı açtım geri kapatıp gittim eve. Düşünün ki o bile sıktı.
Bende de aynı durumlar mevcuttu sinir stres her gün en zirvede. Birebir anlattıklarınızla aynı olaylar. Ama bir yerden sonra fazla yüklenmeden kayış kopuyor bende öyle oldu en azından. Kayış koptuktan sonrası çok güzel, hiçbir şey umurunda olmuyor.
Kayış koparsa sıkıntı hocam ya sinir olduğum bir çok şey var. İş yerinde, mahalle de, evde, arkadaşlarım bir çok şey var. O kayış koparsa işte hocam daha kötü olabilir diye korkuyorum