İyi geceler değerli r10 takipçileri bu konuyu açmamdaki amaç bir çok arkadaş emek veriyor hesaplar patlatıyoruz ama çoğumuz her hangi bir sonuç alamiyoruz. Bu konuyu sırayla hangi arkadaş konu ile ilgili bişey paylaştıkça alıntılayıp onu ekleyip sürekli güncel tutacağım buraya ekleyeceğim alıntı olarak. Lütfen tek ricam bilgi yazalım bu konuya. Konuyu açmamdaki diğer amaç ben r10 a girdikçe bilgisini paylaşan beni bir adım ileri taşıyan insanları görünce çok sevinmem.

* Benim son yaptığım işlem mail ve ads onaylı çerezli bir hesaba girip mobil onaylı yapınca kart girdikten sonra reklam atabildi atınca devre dışı attı öncesinde kart girdikten hemen sonra devre dışı atıyordu. İlerleme kat ettikçe eklenecektir. Ek olarak mobil onaylı yaptıktan sonra kullanıcı adı verdim profile.

webibooo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bir adım kattettim fakat bu çok beklemesindenmi yoksa yabanci arkadaşlı web bm li bir hesap olmasındanmı bilmiyorum ama reklam atıldı. Pc de geçmişten unuttuğum bir hesap vardı fatura alıp deneyeyim dedim oldu. Ama dediğim gibi hesap web bm oluşturulmuş arkadaşlı ve yabancı hesap web bm oluşabilecek hesaplardan olabilir bunun üzerine çalışacağım.

* Ek olarak hesap kimlik onayli falan değil ve reklam kişiselde atıldı.