OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle taksicilerin şu halleri, topluma zararları tartışılamaz bile.
Fakat bahsettiğiniz haberin kaynağı nedir? Forumda kaynaksız bu tip konular paylaşılması yasak.
Sadece miş'lerle muş'larla konu açıyorsunuz ama arkası yok.
Anlıyorum İmamoğlu için bi destek çalışması yapıyorsunuz, anlaşılıyor, saygı da duymaya çalışıyorum ama bu iş rantı ortadan kaldırmak için değil, sadece rantın el değiştirmesi için yapılıyor.
Yani bunları herkes rahatlıkla görüyor, extra yeni taksi istiyorlar ama taksilerin tam olarak mobilize edilmesi, eğitim sistemi getirilmesi vs gibi işleri katmıyorlar, ondan sonra topluma sanki rantı kendilerine almak istemiyorlar da hizmet etmek istiyorlarmış gibi pr yapıp, algı yaratmaya çalışıyorlar.
Al birini vur ötekine, şimdi bi rant var, bu belediyeyi ben aldıysam rantı ve parayı da ben kazanacam diyen bi kültür var, e yani rant el değiştirsin derdine düşmüş durumdalar.
Diğer taraf ise yıllardır yedi yedi bitiremedi, artık yozlaşmanın dibine vurdu, e yani onlarda bu rant benim kimseye vermem derdine düşmüş durumdalar.
Yani güzelleme çalışmaları için bu pis rant çekişmelerinin hizmet gibi gösterilmesi pek bi şey ifade etmiyor.
Kaynak:https://tr.sputniknews.com/20211103/...050451792.html

Altını Çiziyorum: Benim İmamoğlu için destek çalışması yapma gibi bir amacım yok. Nereden çıkardınız bu algıyı?

Bir adamın doğru yaptığını söylemek, bir taciz olayının haberini yapmam İmamoğlu için destek kampanyası mı oluyor?

Amacım bu değil fakat eğer böyle bir amacım da olsaydı seve seve de yapardım bunu da söylemezsem haksızlık etmiş olurum.

İmamoğlu'nun rantı eline almayı da nereden çıkardınız onu anlamadım.
Ha diyelim öyle bir düşünceniz var. Saygı duyarım. Yıllardır kendi şirketleriymiş gibi kullandıkları bu büyük rantları İmamoğlu bunların elinden bir alsın da.
Sonrası zaten ak koyun kara koyun belli olur İmamoğlu içinde. Bunu gelecekte konuşuruz.
Ama bizim şimdi bu rantı bunların ellerinden alıp taksi zorbalığından ve bu çirkinlikten kurtulmamız gerekiyor. Bunun içinde İBB'nin doğru yaptığını düşünüyorum.

Başka şekilde bir düşüncen varsa, İBB iyi niyetli olsaydı bu olayı şu şekilde yapardı diyebileceğin bir durum varsa onu da SEVE SEVE dinlemek, fikir sahibi olmam için çok isterim.
En azından tek taraftan dinlemiş olmam.