DOS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha yeni 1-2 hafta öncesinde reglediğim ve hayata geçirdiğim oyun-program download sitem bir kaç gün öncesindede belirlediğim bir hedef websitesinden yazdığım bot sonucunda içeriklerimide çekmekteyim. Tüm içeriklerim Yoast'ın Seo Kurallarına uygun şekilde çekiliyor. Yoast'ın Ve temanın Ayrıca Google Tools araçlarının SEO'ya dair ne gerekiyorsa yaptığımı düşünüyorum fakat eklediğim içerikler xml olarak search konsole'da görünüyor fakat index alması zaman alıyor diye günlük limit eşliğinde manuel olarak Google Console'un "URL Denetleme" kısmıyla tüm içeriklerimi indexletmeye çalışıyorum bu olayın domain ve site oturana kadar devam ediceğini ve bir sorun teşkil etmiceğini düşünüyorum.

Not: Wordpress'den çok anlamıyorum ama php yazılımcısıyım böyle bir proje yapmak geldi içimden tavsiyeleriniz önerileriniz benim için çok önemli lütfen değerli yorumlarınızı eksik etmeyin Ayrıca ileriye dönük bir trafik çekmeye başladığımda bu siteden nasıl bir kar elde edebilirim reklamı sanırım adsense ile alamıyorum nasıl gelir elde edebilirim misal ?

Teşekkürler.

Site Linki :
Proje çok yanlış.
Hammallıktan başka bir şey değil.
Ancak premium satarak kazanç sağlayabilirsiniz ki 1 aylık pre 100 tl olmuşken ve ülkede ekonomik kriz varken çok zor. Yabancı site olsa tamam derdim hatta muhteşem olurdu.
Linklerin birçoğu kırık.
Tema da çok kötü.
Yol yakınken vazgeçin derim.