Arkadaşlar ben bu illet ile uğraşmayi bıraktım forumda Facebook bölümüne göz atayım dedim sorunlar hala devam ediyor Facebook sorunu bitmiyor sebebi de faturalandırma borç falan takmamiz değil Facebook'da e-devlet yanıltıcı sitelerin reklamını yapanlar onlara engel olmaya çalışıyorlar ve sistem botlarını sürekli güncelleme yapıyorlar ama o illegal çalışanlar emin olun reklamlarını açıyorlar olan bize oluyor yine kötülük kazanıyor anlayacağınız o yüzden Adwords ile uğraşın oranın methodlarini çözün zamanınızı bu Facebook'a harcamayın çünkü Facebook gerçekten saçmaladı.
Sıfır hesab açıp 150 dkk facebook takmak cloaker kullanmak içinde limit olmayan sanal kart girmek bunlar illegal değil sanırım

Ve bunu Türkiye dahil dünyada milyonlarca kişinin yapması facebook gözüne batmıyor 3-5 kişinin e-devlet vs yanıltıcı sitelerin reklamını yapması gözüne batıyor öylemi. Yanlış anlamayın E-devlet vs yanıltıcı reklam yapanların allah belasını versin o ayrı konu ama.facebook normal kişilere verdiği 150 tl ön limiti ödeme koşuluyla suistimal edip içinde limit olmayan kartı girmek cloaker kullanmak, sıfır sayfalar oluşturup milleti yanıltmak bunların hepsi illegaldir hocam. Cloaker denilen yazılım başlıbaşına aldatmaca ************** zaten facebook izin vermediği a sitesini b sitesi gösterip reklam çıkmak.