Sormak istediğiniz soruları aşağıdaki iletişim kanallarından ulaşarak sorabilirsiniz.
Konumuz mobil/web + light/dark mod uyumludur.
Konuya yorum yazmak için buraya tıklayın.

darkdeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Front-end işi verildi ve kısa sürede söz verdiği gibi tamamlandı ve bizi büyük bir dertten kurtardı. Eline sağlık
Burak Bozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CSS giydirme işi verildi, işini layıkıyla tamamladı.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CSS işi verildi gayet iyi teslim etti eline sağlık.
yolcu_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa script düzenleme işleri verildi açıkçası ben ümidi kesmiştim arkadaşın tecrübesi iletişimi ve gayreti sagolsun umudumu alevlendirdi. Verilen işleri sabırla bıkmadan profesyonel bir şekilde teslim etti tüm samimiyetimle söylüyorum bu tarz ekmeğine saygısı olan insanlar R10 da çok zor bulunur. Şimdi 5 düzenleme işi daha verildi ve bu saatte başladı inşallah daimi beraberiz hocam Rabbım hayırlı kazançlar nasip etsin
CanerBaser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın iletişimi gayet iyi, sağolsun bir işimi çözdü.
KoLiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş verildi, yaklaşık 13 yıldır bu forumdayım bu tarz "tecrübeli, işi bilen, karakterli" insan sayısı çok az tanıdım.
SefaUyanik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
FrontEnd işi verildi hızlıca gününde teslim etti. Güvenilir, yardımsever ve samimi arkadaş.
RBMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML/CSS/JS İşi verildi kendisi işin ehli düzgün ticaret ahlakı var yaptığı işin arkasında duruyor.Yaptım bitti demiyor tekrar çalışacağız...
AlperenGC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A++ tavsiye ederim
ginam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş verilen işi çok kısa bir sürede, titizlik ile yaptı. Ellerine sağlık tekrardan.
emrefirtina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Figma tasarımı Wordpress temasına çevirdi arkadaş çok teşekkür ediyorum. Her soruma yanıt verdi ve çok yardımcı oldu. İyi çalışmalar olsun
archslayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
psd to html işi verildi. sorunsuz teslim aldım
erbil20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML/CSS isi verildi. hizlica teslim etti. Ellerine saglik. Ödeme konusunda ufak bir sorunum olsada Arkadas güvendigi icin ayriyetten tesekkür ederim. Yeni islerde görüsürüz...
Semendary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 sayfa tasarımı 5 gün gibi bir sürede hazırlayarak teslim etti, gayet memnun kaldım. Teşekkür ederim tüm yardımları için.
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arayüz giydirme işlemi yaptırdım, sorunsuz bir şekilde ve zamanında teslim etti. Tekrar teşekkürler.
Powere78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasla figma tasarim ve front ende dokum isi icin anlastik, 3 gun dedi 1 gunde teslim etti, degisiklik istedigim yerleri de hizla cozdu. Tekrar calisacagiz. Tesekkur ederim.
d0zer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Figma dokum ve 1 adet de proje editleme isi icin anlastik, isteklerimizi zamaninda ve fazlasi ile gerceklestirdi.
Tesekkurler.
madmax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PSD tasarım HTML/CSS'e döküm işi verdim. Verdiği teslim süresinde teslim etti, temiz iş çıkarttı. Yapılan işe verdiğim revizelerde hiçbir sorun çıkartmadan tamamlayıp gönderdi. Gayet profesyonel bir arkadaş..
valtor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Figma to HTML/CSS işi verildi. Hem işi alırken hem de iş sırasında çok hızlı bir şekilde geri dönüş yaptı. İsteklerimizi çok kısa bir sürede halledip teslim etti. İşini gayet düzgün ve profesyonel yapan bir arkadaş.
gues adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ile figma to wp projesinde calistik, sorunsuz teslim etti ve beklediğimiz süreden daha hızlı halletti, iletişimi ve bilgisi yüksek biri gözünüz kapalı calisabilirsiniz
iamoznozkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Website tasarımı yaptırıldı. Gayet hızlı teslim edildi. Ve tasarımın aynısı tıpatıp yapıldı. Her şey için teşekkürler.
Errorist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Figma > Next.js döküm hizmeti alındı. Gerçekten başarılı bir iş oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
mehmetaegis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık olarak 25-30 sayfalık büyük bir projemizi belirtilen sürede sorunsuz ve başarılı şekilde teslim etti. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Feaxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
frontend hizmeti alındı işini çok iyi yapan biri güvenilir gözünüzü kırpmadan çalışabilirsiniz
nolopy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile figmadan bootstrap html çalışmamız oldu. Pixel perfect bir iş çakardı. Çok teşekkür ediyorum. Bu tarz iş yaptırmak isteyen arkadaşlar alternatif aramasın derim gözünüz kapalı iş teslim edin.
Errorist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yusuf beyle ikinci çalışmamızı gerçekleştirdik. Figmadan > oldukça detaylı bir döküm istedik (Next.js + Typescript + Sass - Component bazlı) ve oldukça başarılı bir iş çıkardı. Kendisine teşekkür ederiz, yeniden çalışabilmek dileğiyle.
yaziliman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ile Yaklaşık 25 30 sayfa html döküm yapıldı, revize taleplerini hızlıca tamamladı, söylediği süreden çok daha hızlı bir şekilde teslimat yaptı. Teşekkürler.
emrefirtina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. projemiz başarılı ile tamamlandı. Ai'de hazırlanan tasarım WordPress'e çevrildi. İşini çok iyi yapan gözünüzün arkada hiç kalmadığı, aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren çok iyi bir arkadaş.. Hızlı bir şekilde tüm taleplerimize yanıt verdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bir sonraki projemizde çalışmak için sabırsızlanıyorum. Ellerinize sağlık hocam tekrardan.
iamoznozkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun süredir PSD to HTML için beraber çalışıyoruz. Verilen tasarımları çok iyi bir şekilde yansıtıyor, revize talebim olursa yine hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. İletişimi hızlı ve işinin ehli birisi. Kesinlikle öneririm.
Seotype adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş yapıldı hızlı çözüm ve çok anlayışlı birisi. Elinize emeğinize sağlık.
Projenizi kaliteye ulaştırın, hemen iletişime geçin ve projenizi bir üst aşamaya çıkaralım!
------
front-end, front end, front-end kodlama, front-end geliştirme, front-end döküm, front-end döküm işi, psd to html, xd to html, figma to html, sketch to html, psd to wp, döküm işi, vue.js kodlama, vue.js geliştirme, nuxt.js kodlama, nuxt.js geliştirme, responsive kodlama, responsive geliştirme, responsive döküm, çizim dökümü, wordpress, bootstrap, tailwind, wordpress geliştirme, bootstrap geliştirme, tailwind geliştirme, wordpress kodlama, bootstrap kodlama, tailwind kodlama