BerlinAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bu taş bana geldi hocam şov yapma ihtiyacım yok ayrıca bu zamana kadar bu platformdan method almış insan değilimdir tam tersine vermişimdir. Reklam camiasında ki çoğu kişiyi yüz yüze şahsende tanırım kimseyede dilenmem bu zamana kadar dilenmedim de çok şükür 3 yıldır reklam sektöründeyim inan tanıyan bilen insanlar nasıl birisi olduğumu bilirler. Özelden yaza arkadaşlarda kendilerini burada açıklarsa hepsine nasıl reklam çıktığım bilgisini verdim ve ücretsiz bir şekilde şuanda bunu deneyip açanlar mevcut. Bence başka tarafa sızlan yada geç pc ye reklam dene
Kişinin kendini bilmesi erdemliliktir dostum. Tebrik ediyorum seni. Yazdığın şeylere saygı duyuyorum. Yalnız sen kimsin ki ? Kalkıpta Bence başka tarafa sızlan yada geç pc ye reklam dene cümlesini kuruyorsun bunu anlamış değilim. Ayrıca serzenişte bulunmamın sebebi birçok arkadaşımızın şov peşinde olması. Sana özel bir durum değil. Taşın sana geldiğini düşünecek kadar, yaptığının şov olduğunun bilincindesin ama yapmaman gerektiğini düşünecek kadar ahlaklı değilsin malesef.