mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum zaten mantıklı olan bu. Git muhasebeci ile konuş ben şirketi boşa çıkarıyorum 1 yıl boyunca boş beyan vericek hiç gelir/gider faturası işlemiyicem sende muhasebe ücretinde bir indirim yap dersin zaten çoğu kabul eder. KDV alacağın varsa yani içerde birikmiş KDV varsa fatura kesek onlarıda birine devret.

Bağkur'uda ödemeleride imkanın yoksa ödeme. 2023 'te seçimlerde yine af gelir faizler silinir 5-6 taksit ödersin.

Senin için araştırman gereken tek konu şu :

Şirketi olanlar yeni yasadan faydalanabiliyor mu ? Yani yeni bir hesap açıp kazançları oraya toplayıp otomatik %15 kesintiden bahsediyorum. Şirketi olanlar bu kanundan yararlanamaz derse o zaman mecbur 1 senede daha şirket ile devam etmek zorundasın.

Eğer şirket ile devam edeceksen bol bol gider ve kdv'li fatura toplamaya çalış. Böylece seneye kapatırken daha az uğraşırsın
Aynen öyle hocam Şirketi olanın faydalanamaması önemli değil, isteyen herkes bu geliri elde edebildiği gibi isteyen herkes benim böyle gelirim var diyerek hesap açtırır. Tanıdığımız birinin üstüne taşır ordan devam ederiz sıkıntı yok