Merhaba Arkadaşlar,
Hepiniz benle beraber yaşadınız son 2, 3 senede olan biten bütün herşeyi. Global olarak çok şeyler değişti. Kimimiz farkında, kimimiz değil. Kendimce ufak çaplı yaptığım araştırmalardan yola çıkarak birkaç fikir danışacağım ve kendi bildiğimi anlatacağım.
Her yüzyılda bir, bir virüs'ün ortaya çıkması bunun arkasında servetine servet katanlar; veya farklı bir amaç uğruna bunu yapıldığı kanaatindeyim. Bunların çoğu planlanmış bir şekilde yürüdüğü ve bazılarının yönetiminde olduğuna inanıyorum. Konuya hakim olanlar az çok anlıyordur dilimden. 2000 li yıllarda 2020 ve sonrası felaketlerden açık açık bahsedilmesi... Geçtiğimiz aylarda olan üzücü olaylardan birisi olan Orman Yangınları. Ki bunun da planlı olduğu apaçık ortada. Yani az çok merak ettiğimi ifade edebilmişim diye zannediyorum. İlerki 9 sene içerisinde olacak olayların şimdiden sıralanması. The Economist'in her sene paylaştığı dergiden parçalar. Güneş patlamasından sonra olacaklar... Sizin bu gibi konulardaki fikirlerinizi merak ettim. Siz ne biliyorsunuz ve ne düşünüyorsunuz?