Wordpressle bir kaç yıldır ilgilenmiyorum ama önceden bende aşağıdaki gibi bir yapı kullanıyordum, or ifadesi işe yarıyor ancak tulum peyniri yazınca hem tulum hem peyniri bulur, bu kezde erzincan tulum peyniri yazınca erzurum tulum peyniri de çıksın istersen o zaman şart koyman gerek mesela 2 veya azsa kelime or ifadesi olmasın 2den fazlaysa sadece 2 kelime olsun dersin o zaman da ezincan peyniri, tulum peyniri, erzincan tulum diye üç çeşit konu çıkar.
kod yapısı örnektir ben bir kaç yıl önce plugin yazmıştım benzer içerikler için arama değil ama yakın mantık var. tabi şu mantığı göstermek istedim, ben ayrıca arama kelimeleri diye veri tabanına tablo yapmıştım sen direkt post titleleri çekebilirsin post title kelimeleri boşlukla ayırıp sonra onların arasına or ifadesi koyup sondaki or ifadesini silip REGEXP ile arama yapıyorsun.
$g_a_gelen_title_e = explode(" ",$g_a_post_title);
$g_a_gelen_title_like = '';
foreach($g_a_gelen_title_e as $g_a_gelen_title_v)
{
if(!empty($g_a_gelen_title_v))
{
$g_a_gelen_title_like .= $g_a_gelen_title_v;
$g_a_gelen_title_like .= "|";
}
}
$g_a_gelen_title_like_p = preg_replace("/\|$/ui", '', $g_a_gelen_title_like);
$gelen_arama_baglan = $baglan_1 -> query("SELECT * FROM ".$wpdb->prefix."gelen_arama_bilgisi WHERE kelimeler REGEXP '".$g_a_gelen_title_like_p."' ORDER by id DESC");