Api ile herşey kontrol ediliyor zaten binancede api bölümüne girdiğinizde bu uyarıyla karşılaşıyorsunuz.
Çevremdeki insanlar olamaz kesinlikle, Home Office çalışıyorum ve çekirdek ailem dışında kimse yok ayrıca telefonuma yaklaşamıyorlar dahi. Rat Trojan vs bulaşsada onay kodları nasıl elde edildi orasını anlamıyorum.
İos hocam ama edildi işte sorunda tamda bu
Bunun neresi normal olabilir? O zaman normal çekimde kod onayı istemesinin hiçbir mantığı yok sonuçta o kodlar hırsızlığı engellemek için isteniyor. Api'de o kodu istemedikten sonra ne anlamı kaldı bu işin güvenliği? Hırsıza 3 tane çıkış kapısından ikisini kapatmışlar 1 tanesi açık ordan çıkışı sağlıyor. Saçmalığın Daniskası.
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam 2FA ya Google Authenticator uygulamasından telefonu ele geçiren birisinin ulaşması kolay ancak 2FA uygulaması olarak Authy kullansaydınız telefondan Authy girişte parmak izi yada PIN kodu soruyor dolayısıyla telefon ele geçirilse bile parmak izi yada PIN kodu olmadan 2FA uygulaması Authy açılamaz ben bu şekilde yapıyorum bu güne kadar bir sorunla karşılaşmadım.