Merhabalar
Konuyu açma sebebim artık gına gelmiş olması. O kadar çok sıkıldımki artık uykularım kaçıyor.
değerli arkadaşlar kıymetli forumdaşlar artık bi kendimize gelsekmi acaba.
hayatımın dönüm noktaları başta r10 ve diğer webmaster forumları sayılır
Fakat bu topluluklarda ilginç bazı kitleler var ve gına geldi artık
Birçok yazılcak şey var aklıma gelenleri yazıyorum sizde ekleyebilirsiniz
1-bir işin 5-10-15 dk olması o işin zahmetsiz olduğu anlamına gelmez.istenen ücret için aşağılamayın
2-her gördüğünüz ilana teklif verip sonrada sürekli çalışılcak arkadaş arayıp bu işleri onlara yaptırmak sürekli çalışılcak arkadaş kategorisine girmez
3-önce bi test için bunları yap sonra büyük iş vercem demek hakarettir o zaman sizde önce yüksek mebla ödeyin sizi test edelim. Bakalım ödeyebiliyormusunuz
4-sadece revize yaptırmak için sürekli çalışılacak güvenilir dürüst iş bitiren az paraya çalışan arkadaş ilanları açmayın
5- sıfırdan web site yaptırmak için komik rakamlar teklif etmeyin ayıptır
6-şu “bi arkadaş” adlı üyeyi banlayın her teklifimin daha altında bir teklif veriyor nedense
7-sırf gaza gelip herşeye teklif veren bi kitle var sanırım bunlardan biri bu “bi arkadaş” adlı üye
8-ticaret puanına takılmayın bkz 100+ ticaretim var ve puanım sağ üstte malum istemeden kimse atmıyor çokta mühim değil
9-ödemeyi pazartesi yada haftaya yapmayın ne zaman anlaştıysanız o zaman yapın. Kimsenin hevesini planını bozmayın
10-işinizi vaktinde teslim etmeye özen gösterin para kolay kazanılmıyor alıcıyıda düşünün
11-ilanınıza mesaj atan kişilere dönüş yapın karşınızdaki çocuk değil
12-vs
13-vs
bunlar benim karşılaştığım ve kişisel görüşlerim lütfen linçlemeyin🙏