arkadaşlar merhaba bu aralar baya konu açıyorum valla burasıda olmasa içimi dökecek ne sosyal medyam nede dert ortağım var kusura bakmayın lütfen
uygulama satışı yapıyorum bildiğiniz üzere .
5 6 müşterime sorunsuz şekilde teslim ettim uygulamayı ,1 müşterim pazarlıkla almak istedi kırmadım pazarlık yaptık uygulamayı teslim ettik bazı sorunlar çıktı revize ettik bir kaç değişim istedi yaptık hatalı olan yerler oldu düzelttik
bunlar insanlık hali olur yeterki hataları düzeltelim bir sorun oldugunda anında telden arıyor sesli arıyor whatsaptan yazıyor ben normalde appyi direk teslim ediyorum bu arkadaşa consoleye yüklemeyi yaptık admin paneline ürünleri ekledik panel için revize istedi onuda yaptık ama sürekli böyle emri vaki konuşmalarla 3 4 gün önce uygulamada sorun oldugunu yazdı girip baktım gerçekten bir sorun var kodlara 2 gün baktık hata yok firebaseye baktık yine sorun yok bulamıyoruz gözlerimiz bozuldu resmen bakmaktan en son hatayı araştıralım dedim cloud platforma baktım adsye olan borçları yüzünden cloud platformda kartları rededilmiş firebasenin ücreli sürümünü kullanıyorlardı bende kart ekleyin diyinci biz anlamayız siz ekleyin dediler yeni kart ekledim onuda kabul etmediler google ads ip adresi aldıgı için şüpheli ödemeye düşürüyor direk artık bende böyle diyince direk öfkeyle benim kabahatim gibi beni azarlar gibi yazıyor ne yapacaz biz kestirip atacaz mı bana kart girince düzelir diyon şimdi düzelmez diyon gibi yazılar yazıyor gerçekten artık bu işlerden o kadar çok sıkıldım ki r10nu sınırsız tatil moduna alıp uzaklaşasım var illaki bizde mi kurumsal takılalım appyi verip iyi günler diyip bırakalım mı gerçekten anlamıyorum yardımcı oldukça sanki biz muhtacız karşı tarafa gibi duruyor 1 aydır böyle yeni uygulamalarımın satışında gerçekten kimseyle yüz göz olmayacağım kimseyede ücretsiz vermeyeceğim 2. kez aldığı için biz iyilik yaptıkça karşı taraf başka anlıyor galiba nokta koyuyorum artık valla sinirden kelimeler yutulmuş olabilir idare edin beni lütfen..
Kaç yıldır bu sektördeyiz anladığımız tek şey ASLA VE ASLA iyilik yapmayın.
Ne yapılacaksa detaylı listesini alın ona göre yapın. Ekstra nokta dahi isteye ekstra ücretsiz yapmayın. Teslim ettikten sonra işinizi bitirin. Samimi olmayın (Hocam kardeşim üstad) gibi mesafenizi hep koruyun. İleriki dönemlerde çok acısını çekersiniz.