Paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.

Adsense gelir kazancına 2020 / mayıs ayında başladım dolayısıyla araştırmalara da. Bu konuyla ilgili wpmavide bir bilgilendirme gördüm ona istinaden şöyle bir yol izledim işe yaradığını da düşünüyorum. Aşağıdaki resimde genel kategorilerde gösterime göre kazanç oranı çok düşük olan alt kategorileri kapattım ben. Bunlar genel kategori bir de hassas kategori var orada da aynı işlemi yaptım. Örnek vermek gerekirse kampusweb reklamları ve benzerleri vardı illaki denk gelmişsinizdir "işte Allaha ulaşmanın yolu" vb gibi reklamları olan. Birde kamu yararı gibi hissedilen reklamlardı bunlar genel manada çok gösteriliyordu. Buradan anladığım Gösterimi çok olmasına rağmen kazancı azdı ve bu yüzden engellemeyi tercih ettim. Bir dip not belirteyim buradaki çalışmada sadece çok kazanç gösterenler aktif olsun diğer hepsi engellensin gibi yapılmamalı diye düşünüyorum. Bu engelleme ile %20 civarı kazançta artış yakaladım ama dediğiniz gibi bu herkeste böyle olacak anlamına gelmiyor. Resimde engellenen kısımların verileri gözükmemesinin sebebi engelleyeli 3 ay civarı oldu ondandır. Kendi görüşümü paylaşmak istedim bu duruma yorumunuz nasıl merak ettim.