Hocam Pkk amblemi fotodaki ne Kürdistan Irak Bölgesel Yönetimi? hadi amblemi gectik yazıları da mı okumuyorsunuz?
"Gerilla dedikleri de çocuğumuzdur. Benim çocuğum dağa çıkmadı ama onlar da benim çocuğum. Benim bu gözyaşlarım için çıktılar o apansız dağlara, bu zulme karşı çıktılar, aç susuz."
Bir konu açtım inanılmaz yorumlar oluyor ya şaşırdım gerçekten.Pkk propagandası bir şeyden bahsediyoruz nerelere şikayet edebiliriz, ne yapabiliriz diye sordum 1-2 arkadaş savunmaya gecti..Ne Oluyor Bizlere?
https://tr.wikipedia.org/wiki/PKK
Hocam bunları tartışmak için sizlerin 70 ve 80 lerde yazılan solculukla ilgili kitapları okumanız gerekiyor. Ve düzgün bir muhasebe için sağ içerikli (minyeli abdullah, bozkurların ölümü vb.) yazılar okuyup haftasonları dergahlarda dinlemeler yapmanız gerekiyor. Dediğim gibi ben de çok sinirleniyorum benim de içim acıyor ben de askerlik yaptım. Hele barış süreci olayına girilmeden önce her gün içim yanıyordu. Roketatarlarla karakolları hedef alıyorlardı. Bu söylemler PKK'dan çok daha eski. Bizim algıladığımız terörist bakış açısıyla onların ki bu değil ve bu yüzden "ENGELLEMİYORLAR" bundan bahsediyorum. Hukuk ve yargı sistemi bu konuda küresel bakıyor. Lakin bizim bakış açımızdan baksa bu kitapların yazarlarını yaşatmamak lazım.. Böyle dedim diye de sanat katili ilan ederler beni.. Ama öyle, bu kitapları çocuklara okutturup partizan yetiştiriyorlar olan sana bana askerime oluyor. Ama dediğim gibi bu söylemler eski söylemler. Sadece malum terör örgütü için değil, sözde boş bir ideolojinin peşinden koşan herkes için bu sözler geçerli.