Uzun, mantıklı, teknik cevaplar aradığım için.
Forumda uzun süredir sitem etmek için kendimi zor tuttuğum bir şey var, iyice sözlüğe döndü, kısa cevaplar, kısa açıklamalar, kişisel tercihler falan.
Birinin gelip, 3-4 tane makale atıp, iş bitirme süresiyle ilgili etkilerini istatistik olarak nasıl etkileyebileceğini söyleyip, media query'lerinin mobil tarafından web'e geçerken daha performanslı çalıştığını ve neden nasıl öyle olduğunu açıklayıp.
Örneğin slider'ları yaparken mobil taraflı yapmanın daha etkili olduğunu ve iş bitirme sürecini kısalttığını sebepleriyle açıklayıp şöyle en azından 200 kelime bir şeyler yazıp bir bilgi paylaşımı olmasını istediğim için.
Burası artık webmaster forumunun dışına çıkıyor hızlı bir şekilde.
Dün adam yazmış "web 3.0 ne getirecek" diye, yorumlar " bir cacık olmaz ", "boş", "öyle bir şey mi varmış", "eskiden de konuşuluyordu hangi boş piyasaya tekrar çıkarttı"
Yani bu mu r10?
Eskiden böyle değildi 5 yıl önce ben üye değilken dışarıdan izlerdim, adamın en basit sorusuna bile bilimsel denilebilecek cevaplar gelirdi.
Yoksa üyelerin yaşları mı küçüldü. Eski üyeler forumu mu bıraktı ne oldu yani?
Açıkcası bu sitemi yapmak için konu açacaktım zamanı gelince ama iyi denk geldi yorumunuz.
/ ayrıca kavram yeni değil. programlama temellerini bilmeyeceksek, programlama için mimarileri bilmeyeceksek biz neciyiz, Wordpress kur geç yapalım o zaman herşeye.
https://medium.com/@Vincentxia77/wha...t-7d3cf2e29d00